آدرس سایت جدید ما: WWW.Ardacompany.com
ویژگی های میکروبی آب استخرهای شنا
ردیف |
نوع میکروارگانیسم |
حد مجاز تعداد باکتری |
1 |
باکتری های هترتروف |
200 در هر میلی لیتر |
2 |
اشرشیاکلی یا کلیفرم های گرماپای |
کمتر از 1 در 100 میلی لیتر |
3 |
استافیلوکوکوس |
50 در 100 میلی لیتر |
4 |
آنتروکوک روده ای |
100 در 100 میلی لیتر |
5 |
سودوموناس ائروژینوزا |
کمتر از 1 در 100 میلی لیتر |
در جدول زیر تعداد مورد نیاز از هر میکرو ارگانیسم برای وقوع بیماری نشان داده شده است:
Substance Dose to Cause Illness |
||
Microorganism |
Approximate Number of Organisms (Dose) |
|
Campylobacter jejuni |
10 2 or less |
|
Coxiella burneti |
10 7 |
|
Cryptosporidium |
10 1 - 10 2 oocysts |
|
Dracunculus, Ascaris, Schistosoma |
1 cyst, egg, or larva |
|
Entamoeba histolytica |
10–20 cysts, one in a susceptible host |
|
Escherichia coli |
10 8 |
|
Giardia lamblia |
5–10 2 cysts |
|
Salmonella typhi |
10 5 - 10 6 |
|
Salmonella typhimurium |
10 3 - 10 4 |
|
Shigella |
10 1 - 10 2 |
|
Staphylococcus aureus |
10 6 - 10 7 viable enterotoxin-producing cells |
|
Vibrio cholerae |
10 6 - 10 9 |
|
Virus, pathogenic |
1 plaque-forming unit (PFU) or more |
همانگونه که مشاهده میفرمایید، خطر عواملی نظیر کریپتوسپریدیوم و ژیاردیا که کلر قادر به حذف آن نیست به مراتب بیشتر از سایر عوامل میباشد. طبق مطالعات انجام شده در خصوص مواد ضدعفونی کننده، ازن در حذف موارد فوق بسیار موثر عمل مینماید و قادر است کلیه این عوامل را از بین ببرد.