ازن به دلیل توانایی آن در از بین بردن باکتری ها و ویروس ها بدون ایجاد هیچ گونه باقیمانده ، ضد عفونی کننده ایده آل برای مزارع ماهی است.

پرورش ماهی در مخازن یا محفظه های غذا نقش مهمی در برآوردن تقاضای جهانی ماهی دارد. برای تأمین مؤثر این تقاضا ، مزارع پرورش ماهی باید تکنیک های کشاورزی فشرده ای را بکار گیرند که در آنجا تعداد بیشتری از ماهی ها در حجم کمی از آب پرورش می یابد. این تراکم خطر قابل توجهی از عفونت توسط باکتری های منتسب به آب و ویروس ها را به همراه دارد. استفاده از آنتی بیوتیک ها یک مشکل جدی برای سلامتی انسان هستند.

بسیاری از محصولات یا روشهای تصفیه معمول وجود دارد ، که همیشه از آنها برای نگه داشتن آب در یک مخزن تازه و عاری از باکتری استفاده شده است. اما سیستمی وجود دارد که نتیجه ای بی نهایت بهتر را به ما ارائه می دهد. ازون. ازن اغلب به دلیل داشتن این سه مولکول بسیار واکنش پذیر توصیف می شود. و یک اثر اکسید کننده چشمگیر تولید می کند.

تعداد زیادی از متغیرها مربوط به اندازه مخزن ، پیکربندی آن و تعداد نمونه های موجود در آن ، گزینه های روشنایی و پوشش گیاهی همراه با محیط می باشند. با تولید ازن ، یک مزرعه ماهی ، که در آن ماهی پرورش داده می شود و از آنها برای اهداف غذایی مراقبت می شود ، ضد عفونی و از بین بردن باکتری ها اطمینان حاصل می شودو همچنین ازن هیچ نوع باقیمانده ای باقی نمی گذارد .

مزایای استفاده از ازن:

1-کاهش نمک سنگین

2-از بین بردن ویروس ها ، باکتری ها ، قارچ ها و کپک ها

3-میکرو لخته سازی از حلالهای آلی

4-دفع سموم و از بین بردن سموم دفع آفات

5-اکسیداسیون آهن و منگنز

6-پیش تصفیه فرآیندهای بیولوژیکی (نمک ، آنتراسیت ها ، GAC)

7-از بین بردن ، طعم و بو

8-اکسیداسیون ارگانیک (فنل ، مواد شوینده ، سموم دفع آفات)

9-اکسیداسیون معدنی (سیانورها ، سولفیدها و نیتریدها)

10-کاهش Trihalomethanes ، و سایر عناصر ارگانوکلرین وبا حذف جلبک کدورت آب را کاهش می دهد